Kouluttajat


Mika Sarekivi,  arkitottis

Mika

Hei, olen Mika Sarekivi. Olen toiminut koirien parissa parisenkymmentä vuotta ja siitä suurimman ajan monien eri koiraharrastuslajien kouluttajana (TOKO, BH, Arkitottis, Pelastuskoirien henkilöhaku, Nome). Minun ensimmäinen koirani oli Suomen tottelevaisuusvalio, sekä vuoden 2005 Suomen tottelevaisin noutaja. Nykyään treenailen koirillani tähtäimessä noutajien rodunomaiset kokeet. Toimin nykyään Porin Palveluskoirakerhon arkitottelevaisuusryhmän kouluttajana.

Marika Kuusisto,  BH

Marika

Hei, olen Marika Kuusisto ja dobermannit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta -93 ja niitä löytyykin tällä hetkellä kaksi kappaletta joista nuorempi Cape Secure Empire nyt koulutuksessa tähtäimenä IPO.
Kotona myös MH BH Walldobes Primo Pharony joka nyt viettää makoisaa kotikoiran elämää.


Riia Uusitalo,  Pennut

Riia

Heips, olen Riia Uusitalo. Ohjaan PPKK:lle kevään pentukurssin. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi harrastuskaveria, valkkarit Eeli ja Oiva. Eeli on vajaa 5-vuotias ja ensimmäinen oma koirani. Sen myötä innostuin koiraharrastuksista, erityisesti tokosta. Se on ollutkin meidän päälaji, mutta ollaan treenailtu myös rallya, agilitya ja jälkeä. Tähän mennessä ollaan saavutettu TK1, TK2 ja RTK1. Nuorempi tapaus Oiva on vuoden ikäinen ja sen kanssa treenataan myös tavoitteellisesti tokoa. Sen kanssa on ajatuksena tutustua myös pk-puoleen paremmin.

Terveisin Riia Uusitalo


Ismo Ruis, Toko ja Rally-toko, Mejä

Ismo

Hei!

Olen Ismo Ruis. Olen tokon- sekä rally-tokon koulutusohjaaja sekä rally-tokon vastaava koetoimitsija. Harrastan omien koirieni kanssa tokoa, rally-tokoa, mejää sekä nou/nomea. Näyttelyissäkin tulee joskus poikkeiltua.

Koulutan PPKK:lla tokoa, rally-tokoa sekä mejää. Mejän osalta kotoa löytyy tällä hetkellä kaksi jälkivaliota ja yksi uraansa aloitteleva (kaksi valiota jäljestää jo koirien taivaassa). Tokossa perheemme koiria on EVL- sekä voittajaluokissa ja yksi aloittelee vasta tokouraansa. Myös edesmenneiden koirien kanssa on tokossa kisattu (vanhoilla säännöillä). Rally-tokossa on myös kisailtu koirinemme muutaman koularin verran ja tavoite olisi jatkaa siitä mihin on jääty 😊  Nähdään kursseilla!


Tanja Ruis,  Toko ja Rally-toko

Tanja

Hei!

Olen Tanja Ruis. Olen arkitottelevaisuuden- sekä rally-tokon koulutusohjaaja sekä rally-tokon vastaava koetoimitsija. Miehen ja koirien kera harrastamme tokoa, rally-tokoa, mejää sekä nou/nomea. Joskus poikkeillaan myös näyttelyissä.

Toko ja mejä ovat kuuluneet harrastuskirjoomme miehen kanssa jo parisenkymmentä vuotta. Omien koirien  kautta ovat niin vanhat kuin uudetkin tokosäännöt/luokat tulleet tutuiksi. Rallyssä samoin löytyy kotoa eri luokissa kisaavia koiria. Mejän osalta on tavoite aloittaa nuoren koiran mejäura tänä vuonna. Kaksi muuta nykyisistä koiristamme ovat jo lajissa valioituneet.

Ohjaan PPKK:lle toko- ja rally-tokokursseja sekä olen mejäkurssilla apuna. Tervetuloa kursseille mukaan! 😊


Liisa Oras, PK-tottis

Liisa

Moikka. Mä oon Liisa Oras. Ensimmäinen saksanpaimenkoira mulle on tullut vuonna 2005. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi saku urosta, 5v. Jäbä (Caucho Wolkar) ja 9kk Ukko (Stroh's Phantom). IPO on aina ollut se mun laji, alunperin Forssassa ja nyt reilu vuoden ajan täällä Porissa.


Solja Jussila,   Lapsi ja koira

Solja

Hei!

Olen Solja Jussila. Työskentelen lasten parissa. Harrastan omien koirieni kanssa agilityä ja rally-tokoa. Ohjaan PPKK:lle lapsi-koirakursseja. Olen ohjannut vastaavia myös aikaisemmin.


Katri Lepistö, Nose work

Katri Lepistö

Hei,

Olen Katri Lepistö, kevään nose work -ohjaajanne. Olen harrastanut itse lajia syksystä 2016. 2017 keväällä kaksi koiraani suoritti nose work hajutestin. 
Toisen koiran kanssa - Usva - käynyt kaksi koetta (mammaloma Usvalla oli välissä).
Olen ohjannut nose work -kursseja v.2018. Tänä keväänä olen päässyt nose work koulutusohjaajakurssille.
Koiria ollut v.1991. Aikasemmin pk metsäjälki ja joskus toiminut pk koulutusohjaajana. Nykyisin nose work, toko, rally toko ja peltojälki, unohtamatta näyttelyjä  kuuluu koirieni kanssa elämään.

Tervetuloa tutustumaan uuteen lajiin 😊 


Laura Katajamäki, Hakukurssi

Laura Katajamäki

Olen Laura Katajamäki. Minulle tuli ensimmäinen sileäkarvainen collieni 2004. Siitä lähtien rotu on kulkenut mukana eri elämänvaiheissa. Olen harrastanut enemmän ja vähemmän säännöllisesti kaikenlaisia lajeja agilitystä koiratanssin alkeisiin ja tokoon. Erityisesti mieltäni lähellä ovat kuitenkin palveluskoiralajit, varsinkin haku ja peltojälki. Hakukokeissa tulikin käytyä jo edesmenneen kisakoirani Riffin kanssa (HK3 BH AD Allegory Gawain). Nyt kotona ovat sileäkarvaiset colliet Lotto ja Tyyppi, joiden kanssa toivon tulevaisuudessa pääseväni palveluskoirakokeisiin. Porin Palveluskoirakerhon riveissäkin olen tokoillut ja hakuillut aiemminkin. Vedän ppkk:lle tänä keväänä hakukurssin. Tervetuloa! 😊