Kouluttajat


Mika Sarekivi,  arkitottis

Mika

Hei, olen Mika Sarekivi. Olen toiminut koirien parissa parisenkymmentä vuotta ja siitä suurimman ajan monien eri koiraharrastuslajien kouluttajana (TOKO, BH, Arkitottis, Pelastuskoirien henkilöhaku, Nome). Minun ensimmäinen koirani oli Suomen tottelevaisuusvalio, sekä vuoden 2005 Suomen tottelevaisin noutaja. Nykyään treenailen koirillani tähtäimessä noutajien rodunomaiset kokeet. Toimin nykyään Porin Palveluskoirakerhon arkitottelevaisuusryhmän kouluttajana.

Marika Kuusisto,  BH

Marika


Hei, olen Marika Kuusisto ja dobermannit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta -93 ja niitä löytyykin tällä hetkellä kaksi kappaletta joista nuorempi Cape Secure Empire nyt koulutuksessa tähtäimenä IPO.
Kotona myös MH BH Walldobes Primo Pharony joka nyt viettää makoisaa kotikoiran elämää.


Fanni Laine,  pennut

Fanni

Hei, olen Fanni Laine. Olen harrastanut tokoa pari vuotta irlanninvesispanieli Salsan kanssa, tavoitteena päästä kesällä ekoihin kisoihin. Koiria meillä on ollut aina, joten kaikkea muutakin on tullut kokeiltua itsenäisesti. Tokon lisäksi harrastan Ratsastusta.

Katri Lepistö,  RallyTOKO

Katri

Katri Lepistö, "uusvanha" koiraihminen. v1991 ollu koiria, muutama vuosi välillä ilman. Aikasemmin pk-jälki ollut sydäntä lähellä ja nyt innostunut uudemmista lajeista kuten rally toko.
Kotona tällä hetkellä BH RTK2 TK1 Juniperhill's In Case You Forgot "Sissi" ja Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa "Usva".


Noora Lundgren,  TOKO

Noora

Hei, olen Noora Lundgren. Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme saksanpaimenkoiraa joilla jokaiselle on tehty BH ja kisattu tokossa.
Nykyään harrastan aktiivisimmin nuorimman koirani kanssa jonka päälaji on IPO, tokoa ja FH- jälkeä treenaillaan myös aktiivisesti.