Kouluttajat


Marika Kuusisto,  BH- PK-tottis

Marika

Hei, olen Marika Kuusisto ja dobermannit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta -93 ja niitä löytyykin tällä hetkellä kaksi kappaletta joista nuorempi Cape Secure Empire nyt koulutuksessa tähtäimenä IPO.
Kotona myös MH BH Walldobes Primo Pharony joka nyt viettää makoisaa kotikoiran elämää.


Riina Pullinen,  Pennut ja Rally-tokon alkeet

Riina Pullinen

Hei, olen Riina Pullinen, aktiivinen koiraharrastaja ja asun Ulvilassa. Minulla on kaksi briardia Ohmi ja veteraani-ikäinen Zelda, sekä vanhempieni luokse eläköitynyt schapendoes Tesla. Koirat ja niiden kanssa harrastaminen ovat kuuluneet elämään pienestä pitäen. Tällä hetkellä PK-haku sekä pelastuskoiratoiminta ovat ykköslajeina Ohmin kanssa. Enemmän ja vähemmän aktiivisesti harrastan agilityä, tokoa, rallytokoa, näyttelyitä, paimennusta sekä uusimpana noseworkkia. Minulla on pätevyys toimia tokossa liikkeenohjaajana ja olen kouluttanut vuodesta 2000 lähtien agilityä ja tokoa välillä taukoa pitäen. Nyt olen luvannut PPKK:n riveissä aktivoitua tarpeen mukaan ainakin pentu-, toko- ja rallytokokurssien parissa. Ja eiköhän viime syksyn hakukoirien mökkikylätreenille ole tulossa uusinta.


Laura Katajamäki,  Henkilöhaku

Laura Katajamäki

Olen Laura Katajamäki. Minulle tuli ensimmäinen sileäkarvainen collieni 2004. Siitä lähtien rotu on kulkenut mukana eri elämänvaiheissa. Olen harrastanut enemmän ja vähemmän säännöllisesti kaikenlaisia lajeja agilitystä koiratanssin alkeisiin ja tokoon. Erityisesti mieltäni lähellä ovat kuitenkin palveluskoiralajit, varsinkin haku ja peltojälki. Hakukokeissa tulikin käytyä jo edesmenneen kisakoirani Riffin kanssa (HK3 BH AD Allegory Gawain). Nyt kotona ovat sileäkarvaiset colliet Lotto ja Tyyppi, joiden kanssa toivon tulevaisuudessa pääseväni palveluskoirakokeisiin. Porin Palveluskoirakerhon riveissäkin olen tokoillut ja hakuillut aiemminkin. Vedän ppkk:lle tänä keväänä hakukurssin. Tervetuloa! 😊


Essi Palmunen,  BH- PK-tottis

Essi Palmunen

Hei, olen Essi Palmunen. Koiraharrastuksen olen aloittanut vuonna 2016. Koirani on 6v Doberman narttu Karma. Bh kokeen olemme suorittaneet 2019. Tavoitteeni treenaamisessa on nauttia siitä. Siihen tarvitaan aktiivinen iloinen koira ja selkeä yhteistyö. Ohjaana toimin Pk tottis alkeissa. Kurssin pääajatuksena on keskittyä ohjaajan ja koiran väliseen suhteeseen ja sitä kautta kouluttaa aktiivisia palveluskoiria. Tervetuloa! 😊


Pia Marila, Rally-tokon alkeet

Pia Marila

Moikka, olen Pia Marila.
Kotona koiria kaksi 11v labradorinnoutaja ja 2v englanninspringerspanieli. Aikoinaan labradorin kanssa tutustuin noutajamaailmaan ja nyt vilkkaan springerin kanssa harrastellaan aktiivisesti rallya ja nosea. Meidät löytää myös tokoilun ja mejän parista.
Koiraharrastustuksessa on itselleni tärkeintä mukava yhdessä tekeminen koiran ja myös muiden harrastajien kanssa.
Olen mukana rally-tokon aloittelevien kurssilla yhdessä Jaanan kanssa.
Tule aloittamaan kiva harrastus rally-tokon parissa😊


Marita Yli-Huhtala, Pentukurssi

Marita Yli-Huhtala

Moikka, olen Marita Yli-Huhtala ja tulevalla treenikaudella ohjaan pentukurssin.
Itseltäni löytyy 5 labradorinnoutajaa, joiden kaikkien kanssa on harrastettu tavoitteellisesti jotakin lajia. Aktiiviset harrastuskaverini ovat 7-vuotias Lila (FI TVA, FI JVA, HK3, JK2, EK1, RTK3), 3-vuotias Bertta sekä 1-vuotias Vimma.
Itse olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja toimin tokon liikkeenohjaajana.
Harrastuksissa minulle on tärkeintä, että koira ja ohjaaja nauttivat molemmat treenaamisesta, eli hyvän fiiliksen päälle rakennetaan hyvää tekniikkaa.
Itse haen oppia ja uusia treeni-ideoita paljon muualta, itseäni huomattavasti kokeneemmilta harrastajilta. Koen oman monipuolisen harrastustaustani olevani hyödyksi myös muita kouluttaessa. Jokainen koira huomioidaan kursseillani yksilönä ja edetään sen pohjalta.


Maarit Elonen, Rally-tokon alkeet

Maarit Elonen

Olen Maarit Elonen, 42-vuotias koiraharrastaja.
Oma näyttelyura on vuosimäärältään lyhyt mutta sitäkin antoisampi. Näyttelykoirana minulla on reilu 4-vuotias englanninspringerspanieli Elmo, joka on usean maan muotovalio ja saavuttanut Kansainvälisen - ja kansallisen muotovaliotittelin , on pohjoismaiden muotovalio ja yhtä maata vaille Baltian muotovalio. Näyttelykokemusta siis koti- ja ulkomailta.
Elmon kanssa harrastetaan muitakin lajeja: rallytoko, toko, mejä, vepe ja nose.
Kotona kasvamassa toinenkin englanninspringerspanieli jonka kanssa syksyllä lähdetään näyttelykehiin :)
Pidän yhden näyttelykurssipäivän jossa käydään läpi näyttelyn kulku ja käytännön harjoituksia,  pienet ( säkä alle 40cm) ja isot   (säkä yli 40cm)  koirat erikseen.