Kouluttajat


Mika Sarekivi,  arkitottis

Mika

Hei, olen Mika Sarekivi. Olen toiminut koirien parissa parisenkymmentä vuotta ja siitä suurimman ajan monien eri koiraharrastuslajien kouluttajana (TOKO, BH, Arkitottis, Pelastuskoirien henkilöhaku, Nome). Minun ensimmäinen koirani oli Suomen tottelevaisuusvalio, sekä vuoden 2005 Suomen tottelevaisin noutaja. Nykyään treenailen koirillani tähtäimessä noutajien rodunomaiset kokeet. Toimin nykyään Porin Palveluskoirakerhon arkitottelevaisuusryhmän kouluttajana.

Marika Kuusisto,  BH

Marika


Hei, olen Marika Kuusisto ja dobermannit ovat kuuluneet elämääni jo vuodesta -93 ja niitä löytyykin tällä hetkellä kaksi kappaletta joista nuorempi Cape Secure Empire nyt koulutuksessa tähtäimenä IPO.
Kotona myös MH BH Walldobes Primo Pharony joka nyt viettää makoisaa kotikoiran elämää.


Jaakko Urpinen, TOKO

Jaakko Urpinen

Hei, olen Jaakko Urpinen. Suurin osa koiraharrastuksestani on tapahtunut Keski-Pohjanmaalla. Siellä olin useita vuosia TOKOn koulutusohjaajana ja liikkurina. Kotona on nyt ps. snautseri "Rikke", jonka kanssa on treenailtu tokoa ja vähän rallyakin. Keskittymiskyky pitäisi saada paremmaksi. Edellinen koirani "Ransu" oli myös snautseri. Sen kanssa harrastettiin tokon lisäksi paljon muutakin. Ransu oli Suomen ainut TVA-snautseri yli viisi vuotta.


Katri Lepistö,  RallyTOKO

Katri

Katri Lepistö, "uusvanha" koiraihminen. v1991 ollu koiria, muutama vuosi välillä ilman. Aikasemmin pk-jälki ollut sydäntä lähellä ja nyt innostunut uudemmista lajeista kuten rally toko.
Kotona tällä hetkellä BH RTK2 TK1 Juniperhill's In Case You Forgot "Sissi" ja Kiiramanna Tiettyä Tunnelmaa "Usva".


Noora Lundgren,  Pennut

Noora

Hei, olen Noora Lundgren. Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme saksanpaimenkoiraa joilla jokaiselle on tehty BH ja kisattu tokossa.
Nykyään harrastan aktiivisimmin nuorimman koirani kanssa jonka päälaji on IPO, tokoa ja FH- jälkeä treenaillaan myös aktiivisesti.