Koulutusryhmät 2019

Kevään koulutuskausi alkaa 6.5.-19 klo 18 ilmoittautumisilla alla lueteltuihin koulutusryhmiin. Heti perään on ensimmäinen treenikerta. Myöhemmin voi vapaaksi jääneitä paikkoja kysyä kouluttajilta. Ohjatut ja omaehtoiset koulutukset kentällä ovat vain jäsenille. Ohjatut koulutukset pidetään yleensä maanantaisin klo 18:00-19:00. Jos et vielä ole liittynyt jäseneksi niin liity tästä, tai pyydä jäsenlomake ja jätä se täytettynä jäsensihteerille (tai kouluttajalle) jäsenmaksun postittamista varten. Kurssimaksu kevätkaudelle (touko - kesäkuu) on 20e. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä. Syksyn koulutuskausi alkaa elokuussa.

  1. Pennut, ohjaaja Noora Lundgren
  2. Arkitottis, ohjaaja Mika Sarekivi
  3. BH-tottis, ohjaaja Marika Kuusisto
  4. PK-tottis, ohjaaja Liisa Oras
  5. Toko 1 - alkavat/alo, ohjaaja Tanja tai Ismo Ruis
  6. Toko 2 - avo:sta evl:ään, ohjaaja Tanja tai Ismo Ruis
  7. Rally-toko 1 - alkavat, ohjaaja Tanja tai Ismo Ruis
  8. Rally-toko 2 - alo:n hallitsevat, ohj. Tanja tai Ismo Ruis
  9. Nose work  - Ohjaaja Katri Lepistö  Lisätietoa
  10. Omatoimiryhmä
Lisätietoa Toko- ja Rally-tokoryhmistä

Kouluttajien esittely

Koulutukset kestävät touko-kesäkuun ja elo-syyskuun. Heinäkuu lomaillaan ja harjoitellaan itsenäisesti. Ilmoittaudu uudestaan ryhmääsi elokuussa, jotta vapautuvat paikat voidaan täyttää.

Kerho panostaa erityisesti palveluskoiriin, mutta ryhmiin on päässyt kaiken kokoisia ja muotoisia koiria. Kerho ei katso koiraa karvoihin. Kaikenrotuiset koirat ovat tervetulleita kentälle!