Koulutusryhmät 2019

Syksyn koulutuskausi alkaa maanantaina 5.8.-19 klo 18 ilmoittautumisilla alla lueteltuihin koulutusryhmiin. Heti perään osalla ryhmistä on ensimmäinen treenikerta. Myöhemmin voi vapaaksi jääneitä paikkoja kysyä kouluttajilta. Ohjatut ja omaehtoiset koulutukset kentällä ovat vain jäsenille. Ohjatut koulutukset pidetään yleensä maanantaina tai torstaina klo 18 eteenpäin. Jos et vielä ole liittynyt jäseneksi niin liity tästä, tai pyydä jäsenlomake ja jätä se täytettynä jäsensihteerille (tai kouluttajalle) jäsenmaksun postittamista varten. Kurssimaksu syyskaudelle (elo - syyskuu) on 20e. Se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.

Maanantaisin

  • Pennut, ohjaaja Riia Uusitalo
  • BH- PK-tottis, ohjaajat Marika Kuusisto ja Essi Palmunen
  • Toko ja Rally-toko kurssit - ovat täynnä (kevään ryhmä jatkaa)
Torstai
  • Arkitottelevaisuus, ohjaaja Mika Sarekivi 
  • Omatoimitottisryhmä
Lisätietoa Toko- ja Rally-tokoryhmistä

Kouluttajien esittely

Koulutukset kestävät touko-kesäkuun ja elo-syyskuun. Heinäkuu lomaillaan ja harjoitellaan itsenäisesti. Ilmoittaudu uudestaan ryhmääsi elokuussa, jotta vapautuvat paikat voidaan täyttää.

Kerho panostaa erityisesti palveluskoiriin, mutta ryhmiin on päässyt kaiken kokoisia ja muotoisia koiria. Kerho ei katso koiraa karvoihin. Kaikenrotuiset koirat ovat tervetulleita kentälle!